sp_logo_www

Hos oss kan du hyra byggnadsställningar till alla typer av projekt.

För att kunna leverera det bästa till dig som kund använder vi oss av både allroundställningar i stål och lätta ställningar av aluminium samt heltäckande väderskydd för dina ömtåliga ytor på projektet.

Byggnadsställningar till både företag och privatpersoner

Vi utför ställningsbyggnation både för dig som privatperson och företagskund. Vi har ett högt kvalitetstänk i alla led i hela vår organisation.
 
Med hjälp av ställningar av fabrikaten Layher och Alfix kan vi garantera att du får just den ställningsbyggnation du behöver utifrån de behov som krävs för din renovering, nyproduktion, målning eller fasadarbete. Systemet tillämpas i sektioner vilket gör att detta system är väldigt flexibelt oavsett miljö och projekt.

Anpassningsbara byggnadsställningar i Göteborg

Vi anpassar våra byggnadsställningar för att ni enkelt ska kunna utföra era entreprenader och arbeten säkert och effektivt.

Vi hyr ut byggnadsställningar för en mängd olika behov. Det kan gälla renovering av tak och fasad, målning, murning, plåtslageriarbeten och snickeri. Det kan också gälla hela nybyggnationer av fastigheter, fastighetskomplex eller stora industriarbeten – överallt där byggnadsställningar behövs för att utföra arbete på högre höjder än stegar når. Vid större byggnadsställningar och ställningar vid arbeten på högre höjder används oftast byggnadsställningar av stål.

Kontakta oss så berättar vi mer

Vi drivs av stort engagemang för att hitta en byggnadsställning och lösning som dels passar ditt projekt men också bidrar till en god ekonomi för hela ditt projekt.

Byggnadsställning i Göteborg